dimarts, 7 de setembre de 2021

Dilluns i dimarts del casal de setembre 2021

Comencem l’última setmana del casal d’estiu 2021 del Micaquer i amb la sort d’estar amb un grup molt motivat amb les activitats proposades!

Alguns dels infants que estaven la setmana passada ja van conèixer al Pistatxo: un animal força diferent que necessita la nostra ajuda per entendre i gestionar tot el que sent. Doncs bé, dilluns vam rebre una carta de la seva mare, després de fer uns quants jocs per conèixer-nos més tots, on ens demanava ajuda per obrir el cor del Pistatxo i saber què li passava.

Vam haver de trobar les parts d’un mapa on s’assenyalaven on es trobaven les claus necessàries per obrir el seu cor, posteriorment vam muntar aquest mapa i vam acabar endinsant-nos al parc de Can Solei per buscar totes aquestes claus que estaven relacionades amb diverses emocions.

Gràcies a això vam poder aprendre emocions noves: la compassió, la gratitud, la dignitat... i acabar de comprendre algunes altres, com el perdó o l’amistat.Resolent alguns enigmes amb aquestes claus, vam poder finalment obrir el cor d’en Pistatxo i endreçar totes les parts del cos que ens portaven de nou a les emocions que sentia en Pistatxo.I avui, dimarts, hem agafat com a referent aquesta silueta per crear el nostre “jo ideal”. Hem pogut representar amb la nostra silueta, que és el que més ens agrada de nosaltres i com ens agradaria ser. Han sortit idees molt bones com: confiança, amor, decisió i tranquil·litat. Una activitat destinada sens dubte a reflexionar i millorar una miqueta més com a persones.


Per últim, ha arribat un moment molt emocionant: els jocs d’aigua! El joc del “lio-lio”, curses de cambrers amb diferents consignes i una versió del joc del mocador amb aigua, han sigut tres jocs que ens han fet passar una molt bona estona i, juntament amb la guerra d’aigua final, ens han permès remullar-nos com desitjàvem!
Continuem amb energies l’última setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.