dimarts, 24 de juliol de 2018

Remullats!

Aquesta, ha estat una setmana de veritable calor... Per això, les nenes i els nens del Naturaestiu vàrem tenir una setmana passada per aigua.

El dimarts abans de començar amb els jocs d'aigua, vàrem pintar diferents bestioles amb una tècnica molt original: vam subtituir els pinzells per unes canyetes, i tot bufant vam omplir els nostres dibuixos de colors molt variats. 


Alhora, vam tenir l'oportunitat de participar en un "Toca-toca" una mica llefiscós. Amb els ulls tancat i sense veure que hi havia dins de la capsa, vam haver d'endevinar quines bestioles es trobaven al seu interior. D'aqueta manera, sembla que vam poder superar algunes de les notres pors...


Després d'agafar forces amb l'esmorzar, vam jugar a diferents jocs d'aigua per refrescar-nos: relleus amb esponges, globus, la bomba...

Dimecres, vam venir tots i totes preparades amb els nostres banyadors, xancletes i tovalloles disposades a passar un matí ben fresc a la piscina de Tiana. Així doncs, vàrem agafar l'autobús que ens va portar fins allà i ens vam capbussar fins a estar ben frequets!
Després d'esmorzar en unes taules de picnic sota l'ombra, vam tornar a agafar l'autobús i vam tonar a l'escola ben cansats però frescs.

BESTIAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.