dissabte, 9 de setembre de 2017

Matins 2ª setmana casalet setembre

Aquesta setmana ha sigut l'última del casalet... Ha sigut molt intensa i tots  junts hem passat moments molt divertits.


Dilluns vam conèixer als infants nous que van venir al casal i vam fer una gimcana al parc per fomentar el treball en equip! Com ho vam fer tan bé, vam aconseguir un nou ingredient per l'experiment: el vinagre. 

Dimarts a primera hora vam fer un volcà que ens va demanar la nostra científica. Fins al final de la setmana no vam descobrir la seva utilitat. I al final del dimarts.... vam poder gaudir d'una gran remullada amb els jocs d'aigua!


Dimecres tots plegats vam anar cap al parc del vaixell a Mongat. Allà no vam parar de jugar i jugar! A més, el parc guardava un gran secret. Repartit per tots els espais del parc, vam poder trobar colorant per poder fer el nostre experiment! Era l'últim ingredient que ens faltava!!

Dijous la científica Martorell ens va enviar una carta on explicava tot el procediment per poder fer l'experiment. Consistia en fer explotar un volcà! Vam seguir els passos correctament i...  ho vam aconseguir!! Dels nostres volcans sortia una mena de lava de diferents colors. Va ser molt emocionant!! Per acabar aquest dijous tan intens, vam fer una gran festa amb bingo, música, maquillatge, disfresses i polins!!
Si voleu saber més sobre el casalet de setembre, podeu fer un cop d'ull a les entrades de tardes i de l'excursió de divendres.Tot l'equip us desitja un bon inici de curs i us esperem veure l'any vinent per viure moltes més emocions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.