dijous, 31 d’agost de 2017

Resum primera setmana casalet de setembre

Hola a tots i totes!

Després d'un gran estiu carregant piles estem aquí de nou amb el casalet de setembre. Durant aquesta setmana, la científica Maria Martorell ens ha demanat la seva ajuda per fer un experiment que ella sola no pot fer. Però no ens ho ha posat gens fàcil! Durant aquests dies ens ha anat deixant unes pistes per trobar els ingredients necessaris per fer l'experiment. De moment hem trobat 3 de 5 ingredients. Així que encara ens queden moltes aventures per viure!!

Dilluns al matí en rebre la carta vam fer un joc de pistes pel parc de Ca l' Arnús per trobar uns embuts.

Dimarts vam buscar unes culleres que estaven ben amagades a prop de l'escola. I com no podia faltar, també vam gaudir d'una gran remullada!


Dimecres vam anar a cercar uns pols màgics a la rambla de Badalona. Segons una història que ens va explicar la científica Martorell, fa molt de temps a les barques de Badalona transportaven uns pols màgics per donar als gegants de la ciutat. Així que xino-xano vam caminar fins al lloc indicat i vam trobar l'ingredient màgic!

Dijous ha sigut un dia de pluja, però això no ha evitat que ens ho passem genial! A primera hora hem fet uns experiments i després... unes representacions teatrals ben originals!

La setmana encara no s'ha acabat. Així que agafem forces per l'excursió de divendres al museu blau de Barcelona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.