dimecres, 26 de juliol de 2017

De dilluns a dimecres dels nostres superherois!

Aquesta setmana al Badaestiu de l'Artur Martorell el centre d'interès són els superherois.


Dilluns vam crear el nostre superheroi/superheroïna, vam dibuixar com imaginàvem el nostre alter ego i quines qualitats tindria, sense oblidar les nostres debilitats. Desprès vam mostrar i explicar a la resta de companys les nostres creacions.

Desprès, vam anar al parc de les cordes a Ca l'Arnús per a acabar de passar un bon dia i gaudir del lleure amb els amics i amigues. Alguns vàrem estar construint una cabanya amb allò que trobàvem al terra, altres vam estar jugant amb les cordes i altres vàrem estar fent formes a la sorra.
Dimarts, en Mag Magorius, el super villà de Badalona, es va enfadar molt amb nosaltres i ens va treure tots els nostres poders. Vam haver de superar un seguit de proves; com construir una torre per arribar al pis 51, creuar pels conductes de ventilació o aconseguir que cap de nosaltres toqués amb els peus al terra. Tot això per a aconseguir els nostres poders de nou!
Desprès, vam fer dos grups per a explicar una història amb els nostres personatges. Un grup ho va fer mitjançant el teatre i l'altre mitjançant dibuixos.
El dimecres hem anat a jugar al parc de Pompeu Fabra, hem gaudit dels gronxadors i hem pogut compartir estones de joc.Desprès hem tornat a l'escola i aquells que han volgut han fet jocs d'aigua i ruixada mentre els altres han estat jugant a la pilota i fent balls.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.