diumenge, 19 de juliol de 2015

CONFIRMACIÓ ÚLTIMA SETMANA

Benvolgudes famílies,

Us informem de la confirmació de l'última setmana del Casal d'Estiu 2015, del 27 al 31 de juliol a les escoles Artur Martorell i Lola Anglada.

Per la composició dels grups donades les inscripcions actuals, configurarem el Casal d'aquesta última setmana ajuntant els nens i nenes d'ambdues escoles i fent activitats per edats més properes: infants de P3 a P5 i infants de Primària.

També us volem comunicar que la rebuda a les 9h i recollida a les 13h es realitzarà amb total normalitat a cadascuna de les escoles. A partir de les 13h totes les activitats tindran lloc a l'escola Lola Anglada (menjador, acollida de migdia i activitats de tarda), per la qual cosa les recollides dels nens i nenes a partir de les 13h caldrà que es realitzi a l'escola Lola Anglada (tot i que estigui inscrit a l'Artur Martorell).

Si teniu qualsevol dubte, siusplau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per e-mail: casalsmicaquer@gmail.com, trucant per telèfon o demaneu informació a les responsables de cada Casal.

A finals d'aquesta setmana publicarem la planificació de les activitats de la setmana del 27 al 31 de juliol.Fins aviat,

Equip de coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.