dimecres, 16 de juliol de 2014

Dimecres 16 matí - Lola Anglada

Aquest matí, hem rebut una carta, però ens hem quedat ben sorpresos i sorpreses quan ens hem adonat que no l'enviava el lladre, sinó una policia de Badalona, la Sandra. 

A la carta, ens demanava ajuda per atrapar el lladre del mapa de Badalona. I ens ha donat instruccions per a anar fins a la "base secreta". Això sí, anant amb molt compte que el lladre no ens descobrís.


Un cop hem arribat a la base, el Taller de la Lluna, ens hem trobat una altra nota de la Sandra. Ens informava que pel taller hi havia amagades una sèrie de pistes que el lladre li havia enviat a ella, però que no sabia desxifrar. 
Així doncs, ens hem posat a buscar, i les hem trobat totes!


Però ens tocava resoldre els jeroglífics, ara. I tot i que el lladre ens ho ha posat difícil, no ens ha costat gens. Ja estem fets uns experts i expertes en això de decobrir misteris!

Però es veu que hi havia més coses a investigar, avui. Al segon pis del taller, hi havia 8 fulles de paper amagades. A cada una d'elles, hi havia un codi de colors que hem hagut de resoldre per a assabentar-nos, finalment, de la història del nostre lladre.Però el molt dolent no ens ha volgut dir el seu nom, de moment! 

Tot i això, tal i com ens demanava la Sandra, hem grabat un vídeo explicant-li tot el que havíem descobert. Ens ha quedat ben xulo!


Finalment, la nostra gran feina d'investigadors i investigadores ha donat els seus fruits: hem recuperat dues peces més del mapa i les hem enganxades a la nostra reproducció de Badalona. 


Quina serà la següent aventura? Estem preparats i preparades per a tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.