dimecres, 16 de juliol de 2014

Dimecres 16 matí - Artur Martorell

Aquest matí hem rebut una carta d'una agent de la Guàrdia Urbana que ens demanava ajuda. Ella, la Sandra, ens ha demanat sisplau que l'ajudéssim a resoldre els enigmes i pistes que li estava enviant el lladre del mapa de Badalona perquè eren molt complicats i ells sols no els podien entendre. Així doncs, hem anat a la base secreta (el Taller de la Lluna) per tal d'esbrinar què volen dir els missatges. Abans però, per assegurar-nos que ningú ens seguia fins allà i despistar al lladre, hem fet una parada a la plaça de Pompeu Fabra i hem jugat una estona!
Després, quan ens hem assegurat que no ens veia ningú, hem anat cap al Taller de la Lluna on hem resolt una sèrie de jeroglífics que deien: banyes, vermell, cua, dolent, foguera i petit. 

Després de resoldre'ls, hem anat a esmorzar a la plana.
Finalment hem tornat al Taller de la Lluna per resoldre un missatge encriptat en un codi de colors. Aquest ja no ha sigut tant fàcil i ens hi hem passat una bona estona intentant desxifrar la carta del Lladre! Un cop ho hem aconseguit, hem grabat un vídeo explicant tot el que haviem descobert per enviar-li a la Sandra.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.