dijous, 24 de juliol de 2014

Dijous 24 matí- Lola Anglada

Avui el lladre s'ha tornat a posar en contacte amb nosaltres. Ens ha deixat una nota a classe dient-nos que avui s'havia aixecat de bon humor, i que si superàvem la prova final, ens donaria el mapa! Així mateix, en fet un joc de pistes pel parc de Can Solei i Ca l'Arnús, el qual estava dividit per barris de Badalona. A cada barri que endevinàvem, havíem d'anar a la zona del mapa que indicava, i allà posar en joc les nostres habilitats per superar les proves! 

Què bé que ens ho hem passat jugant amb els nostres amics i amigues!Seguidament, quan hem superat les proves, hem tornat a l'escola i hem trobat un altre nota del lladre. Quina sorpresa!  En aquesta nota el lladre ens felicitava per ser uns ciutadans tant exemplars de Badalona, sabent tant de la nostra ciutat, i sabent treballar tant bé en equip. A més, el lladre també ens ha dit que s'entregarà a la Sandra i l'entregarà el que queda del mapa, perquè es sent molt sol. Ens ha comentat que el càstig que li posi la policia Sandra, li servirà per a reflexionar i deixar de ser un dimoni ( pelut), i fer nous amics i amigues, com nosaltres... uns fanàtics de la ciutat de Badalona. 


Finalment, ens hem unit als infants d'infantil, i celebrat el final d'aquestes dues setmanes de casal, ballant i cantant al ritme de la música i menjant un "polin" molt bó! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.