dilluns, 30 de juny de 2014

Dilluns 30 matí - Lola Anglada

Avui dilluns em començat la setmana amb una gran sorpresa! 

La informàtica que s'encarrega de programar el Joc de Badalona,  ens ha enviat un missatge demanant-nos ajuda.

Com ja sabeu, el Joc de Badalona és un joc que es fa a la nostra ciutat cada any al mes de maig. En aquest, els participants han de respondre a una sèrie de preguntes posant a prova els seus coneixements i habilitats sobre la nostra ciutat, Badalona. 
No obstant, aquest any hi ha un gran problema! La informàtica ens ha explicat que aquest any ha entrat un virus a l'ordinador anomenat "CAESAR 14", el qual amenaça en destruir el Joc de Badalona, i el sistema informàtic de la nostra ciutat. Tanmateix, tot el que depèn dels ordinadors a la ciutat correria un gran perill (semàfors, faroles, panells informatius, etc), ja que s'apagarien i es produiria el caos! És urgent que ajudem a la informàtica a eliminar aquest virus, però com ho podem fer? La informàtica al vídeo ens ha dit que per eliminar el virus,  durant la setmana haurem d'anar resolent uns enigmes molt estranys, que ens portaran a diferents llocs de Badalona, on allà haurem de trobar la resposta a diferents preguntes. 

Nosaltres tenim moltes ganes d'ajudar a l'informàtica, i tenim molta curiositat envers el virus, la informàtica, el Joc de Badalona... És per això que l'hem enviat un missatge, per tal de saber més! Estigueu atents i atentes perquè us anirem informant! Tanmateix, al matí també hem fet una gimcana amb diferents proves, que ens han servit per crear la nostra identitat de grup, i coneixents molt millor tots i totes. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.